Header afbeelding

Onderhoud

Jaarlijks onderhoud van uw zonwering? Ook al deze niet bij ons aangeschaft? Geen probleem. Wij bieden onderhoudscontracten die zijn afgestemd op de typen en omvang zonwering aan uw woning. We staan niet onverwacht op de stoep maar maken vooraf een afspraak. Kleine dingen lossen we ter plekke op en anders komen we een keer terug. Geen onderhoudscontract en toch reparatie of vervanging van doek, mechanische onderdelen of het bedieningssysteem nodig? Ook geen probleem. Voor groot en klein onderhoud aan uw zonwering bent u bij ons aan het goede adres.

Voorkomen rot of schimmelvorming

Met onderhoud en tijdige reiniging van uw zonwering, heeft u heel wat jaren meer plezier van uw buitenzonwering! Een zonwering zonder vlekken, algengroei of andere aanslag ziet er heel wat frisser uit. Ook wordt aantasting van het materiaal door rot of schimmelvorming voorkomen. Het schoonmaken is echter een tijdrovende en lastige klus die wij u graag uit handen nemen.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor de juiste reinigingsmiddelen. U kunt echter ook besluiten de schoonmaak aan ons over te laten. Dan voeren wij dit op basis van een vooraf met u afgesproken prijs en frequentie voor u uit. En net zoals voor het onderhoud geldt, we werken secuur, snel en vakkundig.