Markiezen

Markiezen

Mensen van hedendaags kiezen vaker voor markiezen. Markiezen beschermen u tegen de regen en de zon. Wat een pluspunt bij de markiezen is zijn dat de zijkanten van de zonwering gesloten zijn waardoor er geen zonlicht tussenin kan komen. Voor goede markiezen betaald u ongeveer het zelfde als wat u voor een uitvalscherm betaald en daarbij zijn de kwaliteit en de afmeting hetzelfde.


Doordat ze van aluminium zijn hoeft u minder onderhoud te verrichten voor uw markiezen. Ze zijn heel mooi qua design en zijn fraai vormgegeven. Bij de markiezen van deze tijd hoeft u ze niet te bedekken voor de winter. Ze zijn winter bestendig en kunnen alle weersinvloeden van Nederland aan.


De doekkleuren kunt geheel zelf uitkiezen, hierbij kiest u zelf wat het beste bij uw woning past. Zo kunt u genieten van uw uitzicht en wordt de woning mooi gedecoreerd. De doeken zijn van uitstekende kwaliteit, ze zijn duurzaam, vochtbestendig, schimmelbestendig en zijn van een goed vuilafstotend materiaal.


Heeft u vragen of wilt u onze showroom bekijken dan bent u altijd van harte welkom in onze shop Leeuwarden. Wij zorgen voor onderhoud en installeren het graag voor u zodat u gelijk kunt genieten van uw zonwering.