Header afbeelding

Zonwering kostenraming

Aan het aanvragen van een kostenraming voor uw zonwering zitten geen verplichtingen. Ook worden hier geen kosten voor in rekening gebracht. Op basis van de indicatie van de kosten, kunt u bepalen welk type en model zonwering in aanmerking komt uw woning te sieren. Uw budget vormt voor ons - naast uw eisen en wensen - het uitgangspunt voor een passend advies. De tarieven die wij voor gangbare modellen zonwering hanteren, zijn scherp en inclusief montage, aflevering, fabrieksgarantie en btw. Wij zullen u achteraf niet onaangenaam verrassen met verborgen kosten. Ook hebben wij regelmatig acties lopen waarbij diverse typen zonwering tegen wel zeer lage kosten worden aangeboden.

Speciale acties

Heeft u nog geen idee naar welk type of soort zonwering uw voorkeur uitgaat? Noteer dan de maten van de ramen waar u zonwering voor wenst. En kijk even waar de zon het hevigst brandt en u dus de zwaarste mate van zonwering nodig heeft. Kom vervolgens langs in onze showroom en laat u vrijblijvend professioneel adviseren. waar we u - geheel vrijblijvend - , Daar kunt u zich niet alleen laten informeren over de vele mogelijkheden en toepassingen in zonwerende oplossingen. Ook kunnen wij u van een passend advies voorzien en ter plekke een kostenraming voor de door u gewenste zonwering calculeren.

Informeer ook altijd even naar onze speciale acties, doordat wij deze binnen- en buitenzonweringen in grote aantallen inkopen, kunnen we u voor zonwering vaak een extra interessante kostenraming bieden.